Marrakech & Agadir  

Circuite Maroc, Maroc

Ziua 1. Bucuresti – Marrakech

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Marrakech. Sosire si transfer la hotel. 

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu sau, optional, tur de oras cu ghid local*. Se viziteaza: Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piata traditionala Jema el-Fnaa si faimoasele bazaruri Cazare in Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 3. Marrakech - Ouzoud*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la impresionanta cascada Ouzoud, un loc care atrage numerosi turisti in fiecare an.  Cazare in Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 4. Marrakech – Agadir

Mic dejun. Plecare spre Agadir, cea mai importanta statiune de litoral din Maroc. Check-in la hotel si timp liber la dispozitie pentru relaxare la plaja sau la piscina hotelului. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 5. Agadir*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu sau, optional, tur de oras cu ghid local*. Se viziteaza: Muzeul Patrimoniului Amazigh, Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Gradinile Ohla si Parcul de Crocodili. Plimbare pe faleza principala. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 6. Agadir - Essaouira*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Essaouira, un mic oras port fermecator situat la malul Atlanticului*. Tur de oras care include vizitarea celor mai cunoscute obiective turistice: Medina, care este inclusa in patrimoniul UNESCO, Portul si Citadela. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 7. Agadir - Massa*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, plimbare cu jeep 4x4 in Valea Massa si vizita la Parcul National Ornitologic, unde pot fi observate diferite specii de pasari. Cazare in Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 8. Agadir – Marrakech – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Marrakech pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatie Bucuresti.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Tur de oras in Marrakech: 39 Euro/ persoana

• Excursie de o zi la cascada Ouzoud: 45 Euro/ persoana

• Tur de oras in Agadir: 25 Euro/ persoana

• Excursie de o zi la Essaouira: 45 Euro/ persoana

• Excursie de o zi cu Jeep-urile la Massa, cu prânz inclus:  55 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro/ persoana

• Pachet 5 excursii:  179 Euro/ persoana

 

*Upgrade al hotelului in Agadir:

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro/ persoana

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*, Mic dejun: 199 Euro/ persoana

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

 • TUR DE ORAS IN MARRAKECH

Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o constructie uimitoare si impresionanta, atât prin marimea sa, cât si prin arhitectura

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârsitul secolului 19, cu intentia de a fi cea mai frumoasa constructie ridicata pâna in acel moment.

Medina, partea veche a orasului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incântatoare, mâncare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experienta pe care trebuie sa o traiesti!; Medersa Ben Youssef, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

 

 • EXCURSIE LA CASCADELE OUZOUD

Situate la 175 km de Marrakech, cascadele Ouzoud au un flux impresionant de apa, care creeaza un curcubeu aproape permanent. Pe drum, veti trece prin cele mai mari plantatii de maslini, caisi si smochini. Ajungând la fata locului, bucurati-va de privelistea uimitoare a cascadelor si de curcubeu (situat la 1060 m in Muntii Atlasului).

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

 

 • TUR DE ORAS IN AGADIR

Situat in vestul tarii, la malul Oceanului Atlantic, orasul Adagir este perla turistica a Marocului. Reconstruit aproape in intregime dupa cutremurul devastator din 1960, Agadir este astazi una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul Marocului avand nu mai putin de 9 km de plaja. Agadirul zilelor noastre este un parc cu alei si palmieri, gradini si hoteluri de lux, cafenele, terase si magazine.

Turul nostru incepe cu o vizita la Muzeul Patrimoniului Amazigh care prezinta povestea Berberilor din zona Souss Massa Draa, o zona din sudul Marocului care incorporeaza Agadir, Ouarzazate, Zagora, Tiznit, Sidi Ifni si alte zone din apropiere. Numeroase exponate includ bijuterii, argintarie, ceramica, covoare, unelte si unelte de uz casnic. Este un loc de top pentru a afla mai multe despre viata berbera de-a lungul vremurilor; Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Gradinile Ohla si Parcul de Crocodili. Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 4 h

 

 • EXCURSIE LA ESSAOUIRA

Essaouira, un mic oras port fermecator situat la malul Atlanticului, fascineaza prin plajele sale si experientele culinare autentice.

Vom opri cateva minute pe marginea drumului plin de copaci de argan, acolo unde vom zari de la distanta zeci de capre urcate in copacii de argan. Caprele se suie in copaci singure si sunt ,,folosite” pentru procesarea semintelor de argan. Marocanii le folosesc ca sa extraga miezul fructului de argan din coaja groasa a semintelor, pe care o digera sucul gastric al caprelor cand acestea le mananca.

Inca de la intrarea in Essaouira vom vedea falnicele ziduri albe de aparare al fortaretei Mogador. Meterezele din Essaouira sunt o parte importanta a istoriei sale, un oras de coasta marocan situat de-a lungul Oceanului Atlantic unde, in 1506, portughezii au construit primele ziduri ale orasului. Dupa constructia meterezelor a aparut si portul, cel care a detinut un rol cheie in comertul cu navele portugheze ce acostau mereu aici. Zona a fost cunoscuta sub mai multe nume : Mogador -Cetate mica si Orasul Vantului din Africa.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h

 

 • EXCURSIE LA MASSA 4x4

Incepem aceasta zi aventuroasa intr-un jeep 4x4 pornind spre Tiznit, un orasel situat in sudul Marocului renumit pentru fabricarea celor mai fine bijuterii din argint decorate cu pietre semipretioase.

In drumul spre Tiznit, vom trece prin multe sate berbere unde puteti admira traditiile marocane, rezervatia naturala Massa si cel mai mare baraj din aceasta zona.

Ultima oprire va fi pe o plaja salbatica, care se presupune ca era zona in care a fost stabilita povestea biblica” Jonah and the Whale’Servicii incluse:
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Marrakech-Bucuresti
 • 1 bagaj de cala de 20 kg/persoana si un bagaj de mana de 10 kg/persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4*
 • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
 • Pachet 5 excursii: 179 Euro/ persoana - 179.00 EUR
 • Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*: 199 Euro/ persoană - 199.00 EUR
 • Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro/ persoană - 149.00 EUR
 • Supliment Demipensiune: 109 euro/persoana - 109.00 EUR
 • Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali (5 euro/ persoana/zi)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Marrakech & Agadir, Marrakech, Maroc